Dödstrött

Nu måste jag verkligen sova, tidig match att kolla på imorgon och sen kommer jag säkert däcka på dagen. Men idag har det varit jätte mysigt för det är det alltid med min prins. 


En riktigt ful bild på mig men fin på hjärtat



Hockey

Sverige till final mot Kanada, bra start på sportlovet! Nu sitter jag med Elias på väg mot hans far och senare ska vi kolla på när han möter Djurgården. Ska bli kul, för hockey är en av de roligaste sporterna att kolla på eftersom att det händer något hela tiden, oftast. Det sämsta med sportlovet är att alla man brukar vara med oftast brukar åka bort, oftast till alperna då. Men man har ju killen, han är alltid hemma tack vare hockeyn, ibland är den bra. 






På uppgång

Jag var i skolan idag även fast jag inte var hundra men det fick funka för det var lite saker jag behövde fixa. Lämna in lappen om inviduellaval och spanska filmen som vi för övrigt fick väldigt mycket cred för. Jag har lite av en ångest attack just nu och vet inte varför men har svårt att andas. Brukar få sånt ibland men oftast för en anledning. Har precis ätit mat som mamma lagat, risotto och lax. Gott var det iallafall! Men till något helt annat. Idag fyller min älskling 16 år, en av mina kära 98or som jag faktiskt tycker om med hela hjärtat. Du är bäst Johanna! 









Sjuk

Jag är sjuk idag och det är verkligen hemskt. Svullen i typ hela ansiktet och man är verkligen ingen vacker syn. Elias överraskade mig igår för han skulle egentligen inte kommit men tyckte synd om mig så han kom till mig. Aldrig varit så rädd i mitt liv då han bara öppnade dörren och inte svarade när jag ropade, skräckfilmsvarning. Men så vi gjorde middag och gick och la oss ganska tidigt. Gick upp i morse och gjorde omelett och kände mig som en zombie för jag kan knappt prata och är svullen. Men vad ska man göra, skit virus man åkt på. Nu ska jag fortsätta ligga under min värmefilt och förhoppningsvis sova en liten stund. Såg ni snön ute när ni vaknade, jag själv fick lite självmordstankar då jag nu inte längre kan gå i de kläder jag har gott i tidigare i veckan. Skit snö.
 
 
 
 



Önskar att jag vore frisk

Fattar inte varför man ska behöva bli sjuk, jag vill bara bli frisk och sluta låta som en kille på morgonen. Jag måste gå och lägga mig snart för att bli frisk, te och skype har varit min bästa vän de senaste 7 timmarna. Ögonen kliar och man nyser ca en gång i kvarten, hatar verkligen att vara sjuk och jag måste till skolan imorgon för att redigera film. Har ju också ett härligt ämne och det kan man ju inte missa när man tycker om sin lärare för att han är för rolig. Men nog pratat om skolan, nu ska jag fortsätta vara social på skype. Kram.
 
 
 
 
 
 



Bakar och är sjuk

Vaknade imorse utan röst och värk i halsen, hemskt jag som aldrig brukar bli sjuk. Men nu håller jag på att baka bröd satt jag kan få i mig något gott att äta till allt te drickande. Nä idag är det absolut inte min dag, trött, svullen och ögonen rinner precis som vanligt när jag åker på en influensa. Usch. 






Hockey

Sitter och kollar hockey vilket är spännande eftersom Sverige spelar. Hoppas Sverige tar hem guld i hockey eftersom det är en av de sporter vi är bra i. Igår som jag hos Elias och det var jätte mysigt som alltid, mysigt att ha någon man älskar hos sig. Min kärlek.








En bra dag men en lång dag

Varit riktigt trött idag, somnat på rasterna men det har varit en bra dag. Jag har hunnit med allt jag ska göra och nu har jag långa sovmorgonar resten av veckan. Kan inte komma mer lägligt. Nu är jag på väg hem och ska hämta lite saker innan jag åker till Elias och myser med honom. Haha idag har jag och Johanna verkligen egopicat och det var mys, som vi alltid har. 





En liten summering av min dag då




Hemsk dag

Sitter på tunnelbanan just nu och känner verkligen av träningsvärken i mina armar och ben, men det är bara positivt. Ikväll ska jag till Elias min kille och sova där, mys. Igår kom Gustaf till mig och vi pratade och spelade GTA, haha sjukt kul. Idag är det en väldigt plågsam dag, från åtta till fem, hemskt. Det är dock den enda dag somr jobbig i våran skola men ändå det gör typ hela veckan jobbig om inte denna dag går snabbt. Nu ska jag fortsätta halvsova på t-banan satt jag får lite energi iallafall.







Sjukt jobbigt

Skovstångspasset var så jobbigt men gud vilken bra träning! Nu håller jag på att dö av trötthet och ska sova för imorgon ska jag upp 06.00 och kommer säkerligen ha världens träningsvärk som vanligt. Sov så gott
 

 
Min sjukt goda omelett
 



Dansen avklarad

Tycker att det är så kul att dansa på Friskis, vet inte varför men det är nog antagligen för att alla är så glada. Nu sitter jag på tunnelbanan på vägen till mormor igen och dricker lite protein innan nästa pass om 3h. Första gången skivstång någonsin, ska bli spännande jag taggar. 








Matbilderna tar över

Nu är jag på väg till gymmet för att köra första passet och lite kondition. Ska bli kul som vanligt eftersom att gymmet är ett av de bästa ställena att fly till. Kärlek till gymmet just nu, skönt att bara slappna av och tänka på sig själv ett tag. Lite egoboost. Mormor lagade iallafall våfflor till mig, vet inte hur bra det var innan gym men gott som tusan var det. 
 
 







Börja blogga

Jag vet inte men jag har försökt och försökt börja blogga men varje gång så har det aldrig viljat funka på mobilen. Men jag tänkte börja nu då det faktiskt funkar, för jag har ju ny mobil nu! Vaknade nu och fick ett mail om att jag inte behövde gå till skolan då vi redan är klara med det vi ska göra hela dagen. Så idag ska jag först dansa fuego och lite senare blir det ett skivstång pass. Det ska bli jätte kul eftersom det är första gången jag går på ett skivstångspass. Men nu ska jag äta min grapefrukt och bege mig från Elias mamma till mormor.